Reserveren

♦ Elk stuk speelgoed kan gereserveerd worden.
♦ Het reserveren van een stuk speelgoed kost € 1,25 en moet op het moment van reserveren worden voldaan.♦ Er kunnen maximaal drie gezinnen op de reserveringslijst staan voor één bepaald stuk speelgoed.
♦ Als het door u gereserveerde speelgoed bij ons binnen is, ontvangt u een e-mail met daarin de datum waarop het speelgoed uiterlijk opgehaald dient te worden. Dit zal binnen een periode van vier leendagen zijn.

♦ Indien u op het moment van ontvangst van het reserveringsberichtje geen gebruik wilt maken van de gelegenheid om het speelgoed te lenen, bijvoorbeeld vanwege een vakantie, verzoeken wij u vriendelijk dit binnen de periode van vier leendagen te melden. U blijft dan op de reserveringslijst staan maar wij bieden dan eerst de volgende op de lijst de mogelijkheid om het speelgoed te lenen.

Als u echter het speelgoed niet voor de aangegeven datum komt halen en ook geen afbericht geeft, gaan wij er vanuit dat u het speelgoed niet meer wilt lenen en staat u niet meer op de reserveringslijst.