Incompleet

Is uw geleende speelgoed incompleet?

Wij als speel-o-theek gaan er van uit dat het speelgoed heel, schoon en compleet wordt uitgeleend. Er kan echter altijd iets aan onze aandacht ontsnappen. 

Mocht bij thuiskomst blijken dat er iets aan het geleende mankeert dan kunt u (binnen 24 uur) een mailtje zenden naar speelotheek@despeelboeg.nl  en dan passen wij het aan in de computer.U kunt ook bellen naar de speel-o-theek tijdens openingstijden.
Zo voorkomt u een boete bij het inleveren van het speelgoed.

 

Ach, ik ben zelf iets kwijt

Geen nood, daar is de speel-o-theek op ingesteld.
Mist er een onderdeeltje dan heeft u altijd 3 weken om dit weer terug te vinden.

Bij het inleveren van het speelgoed wordt door onze medewerksters nagegaan of alles in orde is. Bij het ontbreken van een of meerdere onderdelen wordt  € 1,50 boete per onderdeel berekend.
Indien u het onderdeel binnen 3 weken weer retour brengt dan krijgt u deze € 1,50 gewoon terug.

Retour

Vindt u het onderdeeltje na deze 3 weken terug? Uiteraard hebben wij het dan ook heel graag retour.

Tijdens deze 3 weken houden wij het speelgoed achter en kan het niet uitgeleend worden. Daarna proberen wij het speelgoed weer geschikt te maken voor uitleen.

Wij kunnen proberen of wij het onderdeeltje nog bij de fabrikant kunnen bestellen. Als dit niet meer lukt moeten wij de omschrijving aanpassen, mits er zonder het onderdeel nog goed met het speelgoed gespeeld kan worden. Dus u snapt dat alles wat u vindt zeer welkom is!

Er valt echt niet meer mee te spelen

Als er iets stuk is wordt  € 1,50 boete berekend. Zowel voor incompleet als kapot speelgoed kan gelden dat het betaalde boetebedrag niet voldoende is om het speelgoed weer in de uitleen te nemen. In die gevallen krijgt u nader bericht over het resterende te betalen boetebedrag.
Dit komt echter zelden voor, wij zullen altijd ons uiterste best doen om oplossingen te vinden.